Inloggen
Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders
preview
Nieuwsbrief 6

Nieuwsbrief 10

Corona

Zoals in de laatste persconferentie is aangegeven gaan we weer langzaam terug naar 'normaal'. 

Heel fijn dat er weer meer kan, maar ook op school merken we dat er nog steeds veel besmettingen zijn. 

 

De volgende punten zijn nog aan de orde:

  • De isolatietijd bij een besmetting is van 7 naar 5 dagen gegaan. Na een positieve besmetting mag een kind dus sneller weer naar school, er mogen dan geen klachten meer zijn.
  • De zelftesten blijven beschikbaar voor de leerlingen uit groep 6, 7 en 8. Ook wanneer uw kinderen in lagere groepen zitten kunt u via school zelfstesten krijgen. U kunt daarvoor contact opnemen met José. 
Studiedag

Op vrijdag 25 maart is er een studiedag voor de leerkrachten. Er is deze dag geen school, de kinderen zijn dus vrij.

Pasen

We vinden het belangrijk om aandacht te besteden aan Pasen. Daarom wordt er in iedere groep aandacht besteed aan het paasverhaal over Jezus. Natuurlijk hoort bij Pasen, een Paasontbijt. Dit vindt plaats op donderdagochtend 14 april in de klassen. We gaan het dit jaar in de vorm van een buffet doen. De kinderen nemen allemaal iets mee. Hierover hoort u later meer.

Heeft uw kind een allergie, overleg even via SchouderCom met de leerkracht, wat ze wel mogen eten.

Uiterlijk woensdag 13 april nemen de kinderen een bord, beker en bestek (vork en mes); met naam in een plastic tas mee naar school. De spullen krijgen zij direct na het ontbijt weer mee terug. Wij vragen u géén eenmalig materiaal mee te geven i.v.m. het milieu, maar juist spullen van hard plastic.

Het pauzehapje en de lunch nemen de kinderen zelf mee.

We hopen op een gezellig en lekker Paasfeest.

 

Vrijdag 15 april (Goede Vrijdag) en maandag 18 april (2e paasdag) zijn de kinderen vrij. 

 

Vakantierooster 2022-2023

Het vakantierooster voor volgend schooljaar ziet er als volgt uit:

 

Herfstvakantie: 17 tot en met 21 oktober

Kerstvakantie: 26 december tot en met 6 januari

Voorjaarsvakantie: 27 februari tot en met 3 maart

Goede vrijdag/Pasen: 7 tot en met 10 april

Meivakantie: 24 april tot en met 5 mei

Hemelvaart: 18 tot en met 19 mei

Pinksteren: 29 mei

Zomervakantie: 24 juli tot en met 1 september

 

De studiedagen zijn op dit moment nog niet gepland. 

Bericht van de Raad van Toezicht

Beste ouders/verzorgers van SKOA,

 

Enkele jaren geleden is besloten om de bestuurlijke structuur van de stichting, waaronder de school van uw kind valt, te veranderen, en over te gaan van vrijwillig naar professioneel bestuur. Na een grondige evaluatie is gebleken dat één bovenschoolsbestuurder het beste aansluit bij de omvang van onze stichting en de hedendaagse verwachtingen van de bestuurlijke rol. 

Voor de benoeming van een bovenschoolsbestuurder is de Raad van Toezicht op zoek naar input voor het vaststellen van een functieprofiel, waaraan hij/zij dient te voldoen om in aanmerking te komen voor benoeming. Het spreekt voor zich dat de eisen voor een bovenschoolsbestuurder, zoals deze in het algemeen gelden onderdeel zijn van het functieprofiel, maar dat met name gevraagde kwaliteiten die specifiek zijn voor SKOA het beste vanuit u kunnen worden aangeleverd. Wij vinden het belangrijk om te horen wat u belangrijk vindt voor een bovenschoolsbestuurder van SKOA.

 

Wij stellen u in de gelegenheid om uw inbreng te delen met ons rechtstreeks via ons emailadres rvt@sko-aalsmeer.nl of persoonlijk aanwezig te zijn tijdens het rondetafelgesprek op donderdag 10 maart om 19.30 u op de Oosteinderschool (Catharina Amalialaan 66B te Aalsmeer). Komt u 10 maart? Laat ons via bovenstaand email weten, zodat wij rekening kunnen houden met uw komst.

 

Met vriendelijke groeten,

De Raad van Toezicht van SKOA