Inloggen
Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders
preview
Nieuwsbrief 7

Nieuwsbrief 10

Nieuws uit het team

Onze muziekleerkracht Jorinda is begin april bevallen van dochter Puck. Wij feliciteren Jorinda, Maarten en grote zus Liv van harte en wensen ze veel geluk. 

Film Oosteinder

Vandaag zijn er opnames gemaakt op school. 

Met beelden van bijvoorbeeld een instructie, gezamenlijk lezen, maar ook van het buitenspelen en de gymles, willen we graag aan u laten zien wat onze visie op onderwijs is.

Zodra het filmpje in premiere gaat, laten wij het u uiteraard weten. 

Inline image

Corona

Na de lockdown hebben we de schooltijden voor groep 7 en 8 iets aangepast. Na de meivakantie gaan we weer terug naar de reguliere schooltijden en gaan deze groepen ook gewoon van 8.30 uur tot 14.15 uur naar school. 

 

De afgelopen periode heeft er één klas in qarantaine gezeten i.v.m een postieve besmetting bij een leerling.

We hebben gelukkig geen klassen naar huis hoeven sturen, omdat er geen vervanging was. In deze huidige tijd, van corona en leerkrachten tekort, zijn we hier extra blij mee. Op deze manier zorgen we er zo veel mogelijk voor dat het onderwijs gewoon door kan gaan. 

 

Wanneer u in de meivakantie op vakantie gaat naar het buitenland, vragen wij u om alert te zijn op de qarantaine regels.

 

Schoolreisje

Het is nog niet zeker of het schoolreisje (gepland op 28 mei en 4 juni) door kan gaan.

Wij verwachten hier direct na de meivakantie, in overleg met de oudercommissie, een definitief besluit over te kunnen nemen. 

 

Gelukkig kunnen we wel alvast melden dat we ook in september op schoolreis gaan om het 50 jarig bestaan van de Oosteinder te vieren. 

Steps/ skateboards

Kinderen komen soms op de step of skateboard naar school toe. De halletjes zijn echter te klein om ze hier veilig te kunnen plaatsen. Daarom is besloten dat er geen steps/ skateboards mee naar school genomen mogen worden. 

Fijne vakantie!

Namens het gehele team wensen we iedereen een fijne vakantie!

Op maandag 10 mei hopen we iedereen, in goede gezondheid, weer terug te zien.

Op donderdag 13 en 14 mei is er geen school i.v.m Hemelvaart.